icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Hannelin Pläd Charcoal/White har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Himla

Himla Hannelin Pläd Charcoal/White


1 290 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Inredning Plädar Himla

Himlas populära kollektion Hannelin finns nu också som pläd! Hannelin pläd är en multifunktionell pläd i hellinne som kan användas på en mängd olika vis. Pläden passar lika bra på sängen som i utemöbeln och den mjuka färgen och designen ger en hemtrevlig känsla, oavsett hur pläden används. 

Hannelin kollektionen är tvättad efter sömnad för att skapa ett krinklat och avslappnat utseende. Denna detalj bidrar till en unik känsla som också förstärks av att plädens färg på fram- och baksidan skiljer sig åt för att skapa kontrast. En annan noterbar detalj är att pläden långsidor är sydda medan kortsidorna har fransar. 

Denna Hannelin pläd finns också i andra färger. 

Notera att plädens färg på bild två inte stämmer överens med färgen på denna pläd utan visas för att presentera plädens design. 

Specifikationer

- Material: 100% linne 

- Mått: 130 x 170 cm

- Färg: Mellangrå / Vit (Charcoal/Vit)

- Tvättråd: Maskintvätt 60 grader. 

Om Himla
Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I Himlas sortiment hittar du textilier i alla former och färger för att kunna passa in i varje hem. För att se till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt så sköter företaget formgivning och färgsättning själva och ansvarar för att produktionen sker under optimala förutsättningar. Då en mängd produkter tillhör större serier är möjligheten att kombinera färger och mönster enorm. Detta gör att du kan köpa fler varor i liknande design och skapa ett harmoniskt sov- eller vardagsrum med Himlas produkter.

Varumärke Himla
Material Linne
Storlek 130 x 170 cm
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 60 grader
Färg Grå, Ljusgrå, Vit

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.