icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Hannelin Överkast White/White har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Hannelin Överkast White/White


1 990 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Överkast

Hannelin är ett multifunktionellt överkast i hellinne från svenska Himla. Hannelin är tvättat efter sömnad för att skapa en krinklat och avslappnat utseende. Det som gör produkten speciell är att det går lika bra att använda Hannelin som överkast och pläd. Detta gör att du alltid kan ha en extra pläd hemma om du dagligen använder Hannelin som överkast eller omvänt alltid kan ha tillgång till ett överkast om du dagligen använder Hannelin som pläd. 

För att skapa ett effektfullt utseende så har Hannelin en avvikande fram- och baksida. Tack vare denna detalj skiljer sig produkten från ett ordinarie överkast som oftast är enfärgat. 

Överkastet finns i storlekarna 160x260 cm och 260x260 cm.

Notera att den andra bilden representerar ett Hannelin Bark/Natural (Brun) överkast men visas för att presentera överkastets form.

Specifikationer

- Material: 100% linne

- Mått: 160x260 cm eller 260x260 cm

- Färg: Vit

- Tvättråd: Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Om Himla
Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I Himlas sortiment hittar du textilier i alla former och färger för att kunna passa in i varje hem. För att se till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt så sköter företaget formgivning och färgsättning själva och ansvarar för att produktionen sker under optimala förutsättningar. Då en mängd produkter tillhör större serier är möjligheten att kombinera färger och mönster enorm. Detta gör att du kan köpa fler varor i liknande design och skapa ett harmoniskt sov- eller vardagsrum med Himlas produkter.

Varumärke Himla
Färg Vit
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.