icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Hannelin Överkast Romance/White - 160x260 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Hannelin Överkast Romance/White - 160x260 cm


1 990 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Överkast

Hannelin överkast i hellinne är tvättat efter sömnas för att skapa ett krinklat utseende. Överkastet har en avvikande fram- och baksida som gör den extra effektfull. Hannelin fungerar utmärkt att användas både som överkast och pläd. Matcha gärna med andra produkter ur Himlas Hannelin kollektion för en komplett look i hemmet. 

Färg: Romance/White - Ljusrosa/Vit

Mått: 160x260 cm 

Material: 100% linne

Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Varumärke Himla
Storlek 160 x 260 cm
Material 100% linne
Färg Ljus, Rosa, Vit
Tvättråd Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.