• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Himla Hannelin Överkast Charcoal/White

Leveranstid: 1-3 vardagar

* Obligatoriska fält

1 990 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Hannelin är ett multifunktionellt överkast i hellinne från svenska Himla. Hannelin är tvättat efter sömnad för att skapa en krinklat och avslappnat utseende. Det som gör produkten speciell är att det går lika bra att använda Hannelin som överkast och pläd. Detta gör att du alltid kan ha en extra pläd hemma om du dagligen använder Hannelin som överkast eller omvänt alltid kan ha tillgång till ett överkast om du dagligen använder Hannelin som pläd. 

För att skapa ett effektfullt utseende så har Hannelin en avvikande fram- och baksida. Tack vare denna detalj skiljer sig produkten från ett ordinarie överkast som oftast är enfärgat. 

Överkastet finns i storlekarna 160x260 cm och 260x260 cm.

Notera att den andra bilden representerar ett Hannelin Bark/Natural (Brun) överkast men visas för att presentera överkastets form.

Specifikationer

- Material: 100% linne

- Mått: 160x260 cm eller 260x260 cm

- Färg: Mellangrå / Vit (Charcoal/White)

- Tvättråd: Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Om Himla
Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I Himlas sortiment hittar du textilier i alla former och färger för att kunna passa in i varje hem. För att se till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt så sköter företaget formgivning och färgsättning själva och ansvarar för att produktionen sker under optimala förutsättningar. Då en mängd produkter tillhör större serier är möjligheten att kombinera färger och mönster enorm. Detta gör att du kan köpa fler varor i liknande design och skapa ett harmoniskt sov- eller vardagsrum med Himlas produkter.

Specifikationer

Leveranstid 1-3 vardagar
Storlek
Varumärke Himla
Färg Grå
Material
Storlek
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Leverans

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating