icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Hannelin Kudde - Silence 50x50 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Hannelin Kudde - Silence 50x50 cm


499 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Hannelin kudde är tillverkad i hellinne. Kudden är tvättad efter sömnad för att skapa ett effektfullt och krinklat utseende. Den mjuka blåa färgen gör att kudden uttrycker ett lugn. Hannelin passa utmärkt att ha såväl i sovrummet som i vardagsrummet då den ger en avslappnad känsla. 

Innekudden, som ingår, är i 100% bomull med fyllning av 100% andfjäder.

Material: 100% linne

Mått: 50 x 50 cm

Färg: Silence - Mörkblå

Maskintvätt 60 grader

Varumärke Himla
Material Linne
Storlek 50 x 50 cm
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 60 grader
Färg Blå, Mörk

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.