icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Hannelin Kudde - Balance har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Himla

Himla Hannelin Kudde - Balance


349 kr

Rek pris: 499 kr

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Prydnadskuddar Himla Rea

Hannelin är en kudde tillverkad i 100% linne och tvättad efter sömnad för att få ett effektfullt krinklat utseende. Kudden har en omlottstängning på baksidan Innerkudde medföljer med 100% andfjäder stoppning.
Varumärke Himla
Storlek 50 x 50 cm
Material 100% lin
Tvättråd 60
Färg Grön

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.