icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Fresh Laundry Handduk Natural 2-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Fresh Laundry Handduk Natural 2-pack


349 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Himla Handdukar

Fresh Laundry är en handduk med en liten våffla i hellinne som är tvättad efter sömnad för att ge en mjuk och ledig känsla. 

Specifikationer

- Färg: Natural/Natur

- Material: 100% Linne

- Tvättråd: Maskintvätt 60°

- Finns i följande storlekar: 47x65 cm (kökshandduk som säljs i 2-pack), 70x135 (badhandduk), 100x150cm (badhandduk)

Varumärke Himla
Material 100% linne
Färg Natur
Tvättråd 60

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.