icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Dalsland Lampskärm Vit, Ø 40cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Himla

Himla Dalsland Lampskärm Vit, Ø 40cm


1 490 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:
Mer från: Himla Lampor Taklampor

Dalsland taklampa i tunt transparent hellinne. Taklampan är sydd i samma textil som Himlas Dalsland gardiner och är en ljuskälla som sprider stämning i rummet och ger en trendig, luftig och ledig look. Till lampan ingår en hänganordning med textilkabel och plastkåpa. 

 

Ljuskälla ingår ej.

 

 

 

Varumärke Himla
Färg Vit
Storlek Ø40 cm

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.