icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Dalsland Gardin Veckband True Red har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Dalsland Gardin Veckband True Red


833 kr

Rek pris: 1 190 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Inredning Gardiner Rea

Dalsland är Himlas tunnaste och mest transparenta voile i hellinne. Dalsland ger ett lätt och elegant uttryck till hemmet, där ljuset silas igenom. Denna version av Dalsland Gardiner ur Dalsland kollektionen ger ditt hem en väldigt personlig och mysig känsla.

Gardinen finns dessutom i flera olika upphäng för att förtydliga den personliga stilen i hemmet.  

Notera att gardinerna på den tredje bilden inte representerar denna färg utan endast presenteras för att visa hur Dalsland gardinen släpper genom ljus. 

Specifikationer

- Material: 100% linne voile

- Mått: 145 x 290 cm

- Färg: True Red (Röd)

- Tvättråd: Maskintvätt 40 grader. Krympmån 4-6%

Om Himla
Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I Himlas sortiment hittar du textilier i alla former och färger för att kunna passa in i varje hem. För att se till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt så sköter företaget formgivning och färgsättning själva och ansvarar för att produktionen sker under optimala förutsättningar. Då en mängd produkter tillhör större serier är möjligheten att kombinera färger och mönster enorm. Detta gör att du kan köpa fler varor i liknande design och skapa ett harmoniskt sov- eller vardagsrum med Himlas produkter.

Varumärke Himla
Material Linne
Storlek 145 x 290 cm
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 40 grader. Krympmån 4-6%
Färg Röd

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.