icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla by Sköna Hem Hopp Servett - Dark Blue 45x45 cm 4-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla by Sköna Hem Hopp Servett - Dark Blue 45x45 cm 4-pack


277 kr

Rek pris: 395 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Denna stilrena servett kommer från Himlas kollektion Hopp. En bordsservett har många funktioner och det är alltid bra att ha ett par servetter till hands. 

Hopp är ett bordslinne i tvättat hellinne. Denna kombination inger ett avslappnat men elegant uttryck. De vinröda och mörkblåa färgnyanserna rymmer oändliga möjligheter att skapa ett personligt hem och är enkla att mixa med övrig inredning i hemmet eller med andra produkter ur Himla by Sköna hem kollektionen. 

Observera att servetten sälj i 4-pack. Priset avser ett 4-pack.

Specifikationer

- Material: 100% linne

- Mått: 45 x 45 cm

- Färg: Mörkblå (Dark Blue)

- Tvättråd: Maskintvätt i 40 grader

Varumärke Himla
Material Linne
Storlek 45 x 45 cm
Material 100% linne
Tvättråd Maskintvätt 40 grader
Färg Blå, Mörkblå

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.