Herstal Manola 12 LED Taklampa Krom har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Herstal

Herstal Manola 12 LED Taklampa Krom


5 199 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

  • Imponerande takkrona

  • Skapar en ljuvlig atmosfär

  • Dimbara LED ljuskällor ingår
Varumärke Herstal
Färg Krom
Material Metall
Storlek (ØxH): 60 x 50 cm
Ljuskälla 12 x E14 max 25W

 

Takkronan Manola 12 från Herstal uppvisar oerhört imponerande form och fångar lätt uppmärksamhet vart den än placeras. Manola lyckas blanda nu och då på ett härligt sätt med tidlösa och moderna design element. Takkronan påminner om en klassisk ljuskrona men med en nutida twist. 


Med 12 stycken armar, en härlig finish i krom och ett varmt sken passar Manola 12 in i majoriteten av hem. Takkronan gör sig fantastisk över matbordet, i sovrummet samt i hallen, och blir en sagolik mittpunkt. 


Med Manola 12 kan du skapa en ljuvlig atmosfär då LED ljuskällorna är dimbara - du bestämmer alltså vilket sken som just du vill ha!


LED ljuskälla medföljer och Manola är dimbar. Tänk på att använda en dimmer som är anpassad för LED ljuskällor och som tål låg watt.


Ljuskronan kräver fast installation och har en takkabel som är 2.5 meter.

Herstal

Herstal

Herstal är ett danskt varumärke som producerar belysning av högsta kvalitet och chic design. Herstal grundades 1988 och började då som en liten butik och återförsäljare av lampor. Det tog inte lång tid innan Herstal gav ut sin egen serie av produkter med inriktning på halogenbelysning. Sedan det sena 80-talet har Herstal vuxit sig allt större och är idag ett välkänt designvarumärke som producerar stilren, innovativ och funktionell belysning. .

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.