Herstal Manola 12 LED Taklampa Graphite har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-23%
Herstal

Herstal Manola 12 LED Taklampa Graphite


3 995 kr

Rek pris: 5 199 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

  • Imponerande takkrona

  • Skapar en ljuvlig atmosfär

  • Dimbara LED juskällor ingår
Varumärke Herstal
Färg Grå
Material Metall
Storlek (ØxH): 60 x 50 cm
Ljuskälla 12 x E14 max 25W

 

Takkronan Manola 12 från Herstal uppvisar oerhört imponerande form och fångar lätt uppmärksamhet vart den än placeras. Manola lyckas blanda nu och då på ett härligt sätt med tidlösa och moderna design element. Takkronan påminner om en klassisk ljuskrona men med en nutida twist. 


Med 12 stycken armar, en härlig finish i grafitgrå och ett varmt sken passar Manola 12 in i majoriteten av hem. Takkronan gör sig fantastisk över matbordet, i sovrummet samt i hallen, och blir en sagolik mittpunkt. 


Med Manola 12 kan du skapa en ljuvlig atmosfär då ljuskällorna är dimbara - du bestämmer alltså vilket sken som just du vill ha!


LED ljuskälla medföljer och Manola är dimbar. Tänk på att använda en dimmer som är anpassad för LED ljuskällor och som tål låg watt.


Ljuskronan kräver fast installation och har en takkabel som är 2.5 meter.

Herstal

Herstal

Herstal är ett danskt varumärke som producerar belysning av högsta kvalitet och chic design. Herstal grundades 1988 och började då som en liten butik och återförsäljare av lampor. Det tog inte lång tid innan Herstal gav ut sin egen serie av produkter med inriktning på halogenbelysning. Sedan det sena 80-talet har Herstal vuxit sig allt större och är idag ett välkänt designvarumärke som producerar stilren, innovativ och funktionell belysning. .

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.