icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Watt & Veke Bosse Lampskärm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Watt & Veke

Watt & Veke Bosse Lampskärm


349 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Inredning Lampor Nyheter

Bosse är en enkel lampskärm med en klassisk form i denimblått linne. Skärmens skarv har kamouflerats stilfullt med en dekorsöm. Lampskärmen ger en rustik och naturlig känsla som enkelt kombineras med en lång rad olika lampfötter. Skärmen har en vit insida för ett optimalt sken.


Bosse finns i storlekarna: 28 cm, 33 cm & 42 cm


Glödlampa, lampfot och upphängning medföljer ej. Bilderna visar exempel på kombinationer.

 


Varumärke Watt & Veke
Färg Blå
Material Linne
Watt & Veke

Watt & Veke

Fantastiska Watt & Veke är ett svenskt varumärke som designar och tillverkar innovativ belysning, lampskärmar och spännande heminredning. Watt & Veke är ett familjeägt bolag med lång erfarenhet inom lamp-produktion med flera duktiga formgivare knutna till sig. Hos Watt & Veke finns något för alla inredningsintresserade.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.