Hallbergs Bubbles Vas Vit Small har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Hallbergs

Hallbergs Bubbles Vas Vit Small


949 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Bubbles är en keramik vas, från Hallbergs, som verkligen står ut ur mängden. Vasen har en vit färg samt en "bubblig" yta som sticker ut. Vasen har en matt utsida men en glaserad insida som även den är vit. Vasen är i storleken Small men har ändå en generös storlek som passar perfekt till blombuketten. 


Bubbles finns även i storleken Large. 

Varumärke Hallbergs
Färg Vit
Material Keramik
Storlek (HxØ): 19 x 14 cm
Hallbergs

Hallbergs

I Viskafors utanför Sveriges textilhuvudstad Borås har Hallbergs sitt säte. Dem har i över 70 år levererat belysning i Skandinavien. Deras fokus ligger på att leverera kvalitativa produkter till ett bra pris, som passar lika bra i det skandinaviska hemmet som i offentliga miljöer. Med en mix av material och produkter erbjuder dom ett brett sortiment som tillgodoser kundernas behov.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.