By On Electric Ljuslykta/Vas 30cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

By On

By On Electric Ljuslykta/Vas 30cm


699 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Electric är en mångsidig inredningsdetalj från By On. Electrics något transparenta form gör den perfekt till att användas som ljuslykta. Var beredd på ett sken som är väldigt stämmningsfullt. En flott ljuslykta att mysa vid under höstens och vinterns mörkare kvällar! Dock blir det även supersnyggt att använda Electric som en vas - placera en ljuvlig bukett  i Electric för en magisk look!


Med en generös storlek och lyxig silvrig yta i speglandeglas, tar den här ljuslyktan/vasen verkligen plats - men på allra bästa sätt. Med en spännande, ojämn och organisk form har Electric lika stor personlighet som sin härliga storlek. Para gärna ihop Electric med de mindre versionerna av den här lyktan/vasen, just för att uppnå en ännu högre mysfaktor. 


Mått: 20 x 30 cm.

Varumärke By On
Färg Silver
Material Glas
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.