Stackelbergs Luxury Kid Mohair Pläd Moss har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Stackelbergs

Stackelbergs Luxury Kid Mohair Pläd Moss


3 900 kr

Rek pris: 4 875 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Tradition, genuint hantverk och hög kvalitet – Stackelbergs ledord för sin kollektion av mohairplädar. Särskilt utmärkande är de rullande fransarna som görs för hand enligt gammal hantverkstradition och som ger plädarna det lilla extra. För att nå de högt uppsatta kvalitetskraven tillverkas plädarna hos en av världens främsta producenter av mohairplädar i Sydafrika.


Stackelbergs Luxury Kid Mohair är vävd av den finaste ullen, Kid mohair från angorageten. Pläden upplevs som ett fluffigt moln, som en dröm oavsettt plats i hemmet.


Regelbunden borstning och kemtvätt rekommenderas.


80% kid mohair, 15% ull, 5% nylon.


(BxL): 140 x 230 cm

Varumärke Stackelbergs
Färg Grön
Stackelbergs

Stackelbergs

Sedan starten 2009 har Stackelbergs stått för tradition, genuint hantverk och me hög kvalitet i fokus, ambitioner som Stackelbergs har tagit vara på i sin kollektion av exklusiva mohairplädar. Plädarna tillverkas i Sydafrika hos en av världens främsta mohairproducenter. Särskilt utmärkande är de rullande fransarna som görs för hand enligt gammal hantverkstradition, vilket ger plädarna det där lilla extra.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.