Skruf Kolonn Vas 20cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Skruf

Skruf Kolonn Vas 20cm


1 050 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: Leverans under v.41

Kolonn är en grandios vas från Skrufs Glasbruk. Vasen är designad av Carina Seth Andersson för Nationalmuseums nyöppning hösten 2018.

Kolonn är tillverkad i stilrent klarglas och har en form som är bredare nertill och smalare upptill. Den nedre delen av vasen har ett mönster som ger vasen ett klassiskt uttryck. Vasen är handblåst av Skrufs glasblåsare i glasbruket i Småland. Detta gör att varje vas är unik. 

Kolonn har en tidlös design och passar utmärkt i både traditionella och mer moderna inredningsstilar. Fyll vasen med blommor eller låt den stå som den är - det blir lika fint på både sätten. Para även gärna ihop Kolonn med med den mindre och den större Kolonn vaserna i storlekarna 11cm & 30cm


Mått (HxØ): 20 x 11.5 cm.

Bilden från Nationalmuseum är tagen av fotograf Pia Ulin.

Varumärke Skruf
Färg Transparent
Material Glas
Skruf

Skruf

Utanför Emmaboda i Småland ligger Skruf Glasbruk som ägs och drivs av familjen Elm. Alla produkter i sortimentet är handblåsta och tillverkade i glashyttan i Skruv. Bland sortimentet hittar du flera vackra produkter formgivna av Carina Seth Andersson.

Leveranstid Leverans under v.41
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.