Jonathan Adler Brass Dachshund Skål har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Jonathan Adler

Jonathan Adler Brass Dachshund Skål


1 399 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Denna lilla hund i form av en skål är ett litet mästerverk: Varje figur är formgiven och skulpterad för hand i lera av Jonathan Adler och hans team i studion i SoHo, New York. Efter det görs en form och föremålet gjuts i solid mässing och poleras till perfektion för hand. 

Med tiden åldras mässingen och får en naturlig patina. Använd en microfiberduk för att ta bort fingeravtryck och putsa upp den.

Mått LxBxH: 15,2 x 5 x 7 cm

Levereras i presentask.


Varumärke Jonathan Adler
Färg Mässing
Material Mässing
Jonathan Adler

Jonathan Adler

Den ikoniska keramikern, designern, författaren och personligheten Jonathan Adler lanserade sin första keramik-kollektion på Barneys i New York 1994. Idag har han egna butiker över hela världen och finns hos tusentalet väl utvalda återförsäljare. Under åren har Jonathan Adlers kollektioner breddats och erbjuder allt du behöver för ett elegant och personligt hem - möbler, textilier och dekorativa objekt. Hjärtat är dock fortfarande keramiken som återkommer i de numera ikoniska produkterna Dora Maar, Gala och Muse.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.