New Works Aura Bordsspegel Mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
New Works

New Works Aura Bordsspegel Mässing


489 kr

Rek pris: 699 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

En handgjord spegel med otrolig form och uttryck – Aura är en bordsspegel designad av Bjørn van den Berg för New Works. Spegeln leker med mjuka och hårda former som tillsammans lever i en chic harmoni. New Works är kända för experimentell, nytänkande design och Aura är inget undantag. Tillverkad i rostfritt stål med en speglande yta, Aura vilar på en rundad botten med en platt ovansida. Hela spegeln reflekterar ljus från olika håll på ett vackert och unikt sätt. Aura passar såklart perfekt som en läcker ansiktsspegel men blir även riktigt snygg som en iögonfallande inredningsdetalj.


För att bibehålla Aura i ett bra skick, torka ytan med en mjuk trasa som antingen är torr eller fuktig. Använd ej slipande städredskap och använd ej hushållskemikalier så som glasputs och andra starka rengöringsmedel. Aura kan ej diskas i vatten.


Var god notera att varje Aura är handgjord och skiljer sig därför något ifrån varandra, det är därför normalt att ytan kan variera lite från spegel till spegel.

Varumärke New Works
Färg Mässing
Material Rostfritt stål
New Works

New Works

New Works skapar objekt utöver det vanliga. Med sin orädda inställning till design, arbetar New Works kontinuerligt med att tänja på gränserna för att upptäcka och använda nya former, material och texturer. New Works’ experimentella tankesätt resulterar i sofistikerade och unika föremål som uppvisar fabulöst hantverk.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.