Mille Notti Senzo Pläd Mohair Grå 130x170 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Sista chansen!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Mille Notti

Mille Notti Senzo Pläd Mohair Grå 130x170


2 795 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar

Senzo pläd i mjukaste mohair med vacker lyster från Mille Notti. Pläden har en fin grå färg och är dekorerad med fransar längst kortsidorna för vackert avslut. Päden är tillverkad i Sydafrika hos en av världens främsta producenter av mohairplädar - där de lägger stor vikt vid naturlig samt etisk produktion och kvalitet. Certifierad med Öko-Tex Standard 100.

 

Pläden är endast lämpad för kemtvätt.

Varumärke Mille Notti
Material Mohairull
Storlek 130 x 170 cm
Färg Grå
Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.