Sleepo Sunny Viskosmatta Grey har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Sleepo

Sleepo Sunny Viskosmatta Grey


3 356 kr

Rek pris: 4 195 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: N/A
Finns även som:

  • Handvävd viskosmatta

  • Skimrande yta med vintage-look

  • Härligt mjuk känsla
Varumärke Sleepo
Färg Grå

Sunny är en handvävd viskosmatta i en stilren grå ton. Mattan har en kort oskuren lugg som ger den en vintage-look. Mattan är gjord i 100% viskos och har en baksida i bomull. Sunny har en kompakt och lyxig yta som påminner om silke.

På bilden visas färg beige och grå. 

 

Längd lugg: 8 mm lugg

Vikt: 4.300 gram per m²


Skötselråd:

- Vid eventuell spillning av vätska på mattan, låt en torr, ofärgad duk suga upp vätskan. Det är viktigt att inte gnugga.

- Mattan kan med fördel lämnas in för professionell impregnering, alternativt använd Guardian Textil Impregnering, innan användning. Impregnering av mattan kan dock inte garantera att fläckar inte uppstår, dock ser impregneringen till att vätska inte tränger ned i fibern lika snabbt och minskar därav chansen för fläckar. Impregneringen bör upprepas med jämna mellanrum.

- Dammsug ej med borste och endast medluggs.

- Bli inte orolig om din matta luddar, detta är helt normalt. Dammsug mattan efter behov utan borste för att få bort överflödiga fibrer.

- Mattan kan ej vattentvättas.

- Det kan förekomma linjer eller veck som sträcker sig över mattans bredd när du rullar ut den. Dessa linjer är helt normala och är bara tryckmärken som orsakas av att mattan rullas under transport. De är inte permanenta och kommer gradvis att försvinna efter normal användning och regelbunden dammsugning.

- För att minska slitage på både matta och golv, använd gärna ett mattunderlägg. 

Sleepo Collection

Sleepo Collection

Här har vi samlat våra handplockade Sleepo produkter, från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Vår målsättning är att erbjuda dig det allra bästa inom möbler och inredning och att hjälpa och inspirera dig till att skapa ditt eget drömhem.

Leveranstid N/A
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.