Linie Design Marmo Ull/Viskosmatta Charcoal har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Linie Design

Linie Design Marmo Ull/Viskosmatta Charcoal


3 596 kr

Rek pris: 4 495 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Marmo är en härlig rund matta från Linie Design. Mattan är handtuftad i 70% ull och 30% viskos vilket ger en mjuk och behaglig känsla. Mattan har ett snyggt, marmorerat mönster med en mörkgrå bakgrund. Marmo hjälper till att ge inredningen en större personlighet och blir riktigt stilfull i ditt hem!


Mattan finns i två storlekar:

Ø: 170 cm

Ø: 250 cm


Lugghöjd: 0,6-0,8cm. 

Vikt: 3900g per kvm. 

Varumärke Linie Design
Färg Mörkgrå

Skötselråd:

- Dammsug mattan regelbundet och ej med borste.

- För att minska slitage på både matta och golv, använd gärna ett mattunderlägg. Dessa finner du bland tillvalen.

- Noppor kan uppstå där mattan utsätts för mycket trafik, förflyttning av möbler, dammsugarmunstycke med borste eller annan påfrestande hantering. Dammsug din matta innan du noppar av den, använd noppmaskin eller sax. Var försiktig så du bara tar bort luddet och inte skadar mattan på djupet. Avsluta med att dammsuga mattan i luggens riktning.

 

Var god notera att luddning är ett normalt beteende för denna typ av matta och oftast lugnar det ner sig med tiden. Detta är också ett kännetecken för alla finare ullmattor. Det kan vara bra att veta att noppor/luddande mattor inte är ett tillverkningsfel, utan karaktäristiskt för denna typ av tillverkningsteknik och material. Det handlar också till stor del om användning och underhåll.

Linie Design

Linie Design

Linie Design är ett danskt designföretag grundat 1980 och är idag den största utvecklaren och leverantören av handgjorda mattor i Norra Europa. Eleganta färger och utmärkta material är centralt för Linie Design.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.