icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Linie Design Magnetize Ullmatta Powder Rund har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu:
20% rabatt på allt från Linie Design!
Gäller t.o.m 21 okt.

Linie Design

Linie Design Magnetize Ullmatta Powder Rund


2 036 kr

Rek pris: 2 545 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar

 Magnetize är en rund, handvävd matta från Linie Design. Mattan är gjord i 98% ull och 2% polyester. Magnetize kommer i olika nyanser av dimrosa med inslag av vitt. Mattan delas på mitten med en liten bredare söm i silver/grå polyester. Stilfull, lekfull och snygg - Magnetize blir ett härligt tillskott till ditt hem!


Mattan finns i två storlekar:

Ø: 170 cm 

Ø: 250 cm (Rekommenderas till bord upp till 130cm Ø)

Varumärke Linie Design
Färg Rosa
Material Ull

Skötselråd:

- Dammsug mattan regelbundet och ej med borste.

- För att minska slitage på både matta och golv, använd gärna ett mattunderlägg. Dessa finner du bland tillvalen.

- Noppor kan uppstå där mattan utsätts för mycket trafik, förflyttning av möbler, dammsugarmunstycke med borste eller annan påfrestande hantering. Dammsug din matta innan du noppar av den, använd noppmaskin eller sax. Var försiktig så du bara tar bort luddet och inte skadar mattan på djupet. Avsluta med att dammsuga mattan i luggens riktning.

 

Var god notera att luddning är ett normalt beteende för denna typ av matta och oftast lugnar det ner sig med tiden. Detta är också ett kännetecken för alla finare ullmattor. Det kan vara bra att veta att noppor/luddande mattor inte är ett tillverkningsfel, utan karaktäristiskt för denna typ av tillverkningsteknik och material. Det handlar också till stor del om användning och underhåll.

Linie Design

Linie Design

Linie Design är ett danskt designföretag grundat 1980 och är idag den största utvecklaren och leverantören av handgjorda mattor i Norra Europa. Eleganta färger och utmärkta material är centralt för Linie Design.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.