House Doctor Mara Jutematta 200x300 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Mara Jutematta 200x300


5 199 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Mara är en stilren matta från House Doctor. Mattan är gjord i naturmaterialet jute och har därför en organisk känsla som passar bra i många olika hem. Mattan består även av bomull samt latex. Mara har ett diskret vävmönster med formen av rutor/diamanter. Mattan passar bra på flera olika platser på grund av sitt enkla utseende samt tåliga egenskaper. Oavsett vilket rum i hemmet du placerar den här mattan i så kommer den att rama in och fullända hemmets olika delar. 


Skötselråd:

Dammsug mattan regelbundet


 


Varumärke House Doctor
Färg Sand
Material Bomull
Storlek 200 x 300 cm
Mått 200x300cm
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.