Tell Me More Hampa Matta Black har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Tell me more

Tell Me More Hampa Matta Black


499 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

  • Handvävd hampa matta

  • Infärgad med växtfärg

  • Unik matta med stor personlighet

  • Finns i en rad olika storlekar

Varumärke Tell me more
Färg Svart


Hampa matta från Tell Me More med stor personlighet och underbar textur. Denna ljuvliga matta i 100% hampa är helt infärgad med växtfärger för att skapa en riktigt naturlig och unik look. Ingen matta är därför helt identiska med en annan utan färg och form varierar från matta till matta. 

 

Hampa mattan från Tell Me More passar perfekt bland andra rustika och mer naturtrogna detaljer, men är även lätt att matcha med andra stilar på grund av mattans mer neutrala toner. 

Tell me more

Tell me more

Tell Me More grundades 2012 av paret Annalena och Marcus som delar en passion för textilier och äkta produkter. Tell me Mores koncept är att skapa funktionella produkter av högkvalitativa material, i trevliga färger och former. Produkterna är gjorda för att användas med kärlek och under lång tid. Något varumärket värdesätter är ett bra hantverk och de jobbar med hantverkare runt om i världen. Basen i kollektionen är en mix av dämpade färger och mönster kombinerat med en enkel och ljus skandinavisk stil. Idag har Tell Me More ett brett utbud av sängkläder, många färger och storlekar som görs för att mixa och matcha för att skapa ditt perfekta sovrum.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.