Classic Collection Frame Dörrmatta Titanium 60x90 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Classic Collection

Classic Collection Frame Dörrmatta Titanium 60x90


650 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Frame är en dörrmatta med ett generöst mått från Classic Collection som är handtuftad i Indien. Mattan är tillverkad i Petyarn som är ett återvunnet material från petflaskor och har ett stilren svart yta med en texturerad ram i ton i ton grått. Materialet ser ut och känns som ull och är väldigt tålig. Fördelen med Petyarn är att det är ett material som klarar av att ligga utomhus och tål även att spolas av. Förvaras dock inomhus vintertid vid frost.


(BxL): 60 x 90 cm

Varumärke Classic Collection
Färg Grå
Mått 60x90cm

Classic Collections produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda ditt hem under en lång tid. Varje producerad Classic Collection matta skapar arbete och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare. Mattorna är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att pengar skänks tillbaka till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

 

Skötselråd

- Damsug mattan regelbundet dock gör detta endast utan borste.

- Mattan kan börja ludda efter en tids användning. Detta är helt normalt och kommer att avta efter hand. I vissa fall kan även mattan bli nopprig, detta är också normalt och kan enkelt tas bort genom att använda en nopp-maskin eller försiktigt klippas bort med sax.

 

Materialet kan tappa lite av sin lyster efter en tids användning. Mattor i PET-yarn kan upplevas som att den blir smutsig snabbare än en matta i naturmeterial, detta beror på att mattans fibrer är slutna vilket gör att smutsen hamnar på ytan och inte går in i mattans fiber.

Classic Collection

Classic Collection

Classic Collection står för tidlös design. Basen är de handvävda mattorna av finaste ull. Till det adderas kuddar och plädar i tidlös design. Classic Collection grundades 1995 och importerade då klassiska handknutna mattor från Iran, Pakistan, Kina, Nepal och Indien.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.