icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Danielle Ullmatta 200x140 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Danielle Ullmatta 200x140


1 859 kr

Rek pris: 3 099 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar
Mer från: Inredning Mattor Rea

Snygg matta från Bloomingville som är tillverkad i 100% ull. Mattan har ett mönster som gör att den sticker ut från mängden jämfört med helfärgade mattor. Stilren men också iögonfallande. Passar i alla rum i hemmet. 

Storlek 200 x 140 cm
Varumärke Bloomingville
Färg Vit
Material Ull
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.