Marimekko Räsymatto Pläd Svart 70x180 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-30%
Marimekko

Marimekko Räsymatto Pläd Svart 70x180


1 043 kr

Rek pris: 1 490 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Räsymatto är en härlig pläd från Marimekko. Det enkla, men uttrycksfulla, Räsymatto mönstret är sytt i en mohair/ull mix och uppvisar stilrena toner i svart och vitt. Pläden är 70x180 cm stor och består av 50% mohair och 50% ull. Pläden har fransar på kortsidorna. Mys under denna härliga pläd i soffan eller sängen.

Varumärke Marimekko
Färg Svart
Material Ull
Marimekko

Marimekko

Marimekko var först ett fenomen, sedan blev det en livsstil, för att slutligen växa till en syn på livet: modig, jämlik och positiv. Marimekkos hjärta och kärna, uppfinningsrika mönster och det intelligenta och utmanande användandet av färger, översätts till stark och tidlös design inom kläder, accessoarer och interiör . Allt i syfte att skapa en estetisk upplevelse för de olika stunderna i livet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.