icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Watt & Veke Box Tak/Bordslampa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Watt & Veke

Watt & Veke Box Tak/Bordslampa


1 999 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Inredning Lampor Nyheter

Box är en taklampa från Watt & Veke som även kan användas som bordslampa. Lampan är designad av Hanna Wessman och ingår i serien med samma namn som produkten. Med Box kan du med enkla medel förändra känslan i ett rum. Med det riktbara och dimbara ljuset kan du som i ett konstgalleri belysa det som du vill ska stå i fokus. Box är en elegant lampa som har vackra detaljer i mässing med en mattsvart finish. En svart, 70 cm lång anslutningskabel medföljer. Box hänger snyggt i grupp men även separat.


Var god notera att ljuskälla medföljer ej. 

Varumärke Watt & Veke
Färg Mässing, Svart
Material Mässing
Storlek (ØxH): 12 x 64 cm
Ljuskälla GU10 Max 35W
Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.