icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Umage Asteria Taklampa LED Ruby har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Umage/Vita

Umage Asteria Taklampa LED Ruby


2 209 kr

Rek pris: 2 599 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Vacker, stilren lampa från Vita i modell Asteria.


Lampan har inbyggda LED-lampor och är i en minimalistisk form. Designen gör att den passar perfekt ovanför både matsalsbordet som soffbordet och ger en chic känsla.

Svart takkopp i metall och 2 meter svart textilsladd medföljer.

Dimbar. Bländfritt ljus.

 

Asteria kommer i sex stycken färger inspirerade av naturen.

Varumärke Umage/Vita
Färg Röd
Storlek (Diameter x H) 43 x 14.3 cm
Ljuskälla Inbyggd LED belysning, dimbar.
Umage

Umage

Umage, tidigare Vita, är ett danskt belysningsföretag som grundades i Köpenhamn med grundidén att skapa funktionell och modern belysning till ett bra pris. Umages lampor och lampskärmar är i skandinavisk stil med en vacker dansk design. De har valt att lägga stort fokus på användbarhet och kvalitet. Alla lampor är packade i kompakta presentförpackningar för att optimera världens logistik- och lagerkostnader och där igenom minska miljöpåverkan på vår planet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.