icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Kom Taklampa - Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Markslöjd

Markslöjd Kom Taklampa - Vit


995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Taklampan Kom från Markslöjd har en snygg och stilren form som lyser upp ditt hem på ett härligt sätt. Koms skärm är gjord i metall som har en lyxig, vit finish samt detaljer i stål. Skärmen har en enkel men ändå unik form som platsar snyggt i ditt kök eller kanske blir den allra bäst i ett av hallens hörn?


Kom har en 1.5m textilklädd kabel i en vit färg samt ett krokupphänge i stilrent stål. En Jordad takkontakt följer med Kom.  Lampan har även en stor sockel (E27), och klarar max av 60W glödljus eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED.


Ljuskälla ingår ej.

Varumärke Markslöjd
Färg Vit
Material Metall
Ljuskälla Max 60W. Sockel: E27
Storlek BxDxH: 31 x 31 x 20.5 cm
Markslöjd

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.