icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

  • Lightbox

    Lightbox tillverkar roliga och personliga inredningsdetaljer i form av ljusboxar där du kan skriva ditt personliga meddelande till vänner, familj och gäster, eller varför inte till dig själv? En Lightbox finns i flera storlekar som du kan välja mellan. En perfekt detalj att ha i hemmet för att sätta en mer personlig prägel. Lightbox ägs av Tieculture AB som grundades 2014 och visionen är att alla hushåll ska ha en Lightbox i hemmet. Lightbox passar för alla åldrar och inredningsstilar. Symbolerna och bokstäverna som används till din Lightbox kan användas massvis med gånger, du kan ändra om för att skapa nya meddelanden. Det finns alltså oändligt med möjligheter att skapa roliga, romantiska eller vänskapliga meddelanden till personer i din omgivning, samt motiverande meddelanden till dig själv. Många associerar dessa lysande boxar från Lightbox till klassiska restaurangskyltar i New York, så gör även Lightbox själva, och det är precis den klassiska men samtidigt moderna känslan som de vill åt. Låt även ditt hem lysa!

  • Lightbox

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Lightbox ger oändliga möjligheter

Lys upp dina tankar med Lightbox, din alldeles egna ordruta för hemmet. Nu kan du skapa nya kreativa intryck varje dag och tillföra precis den känslan du önskar till varje situation!

Lightbox är något så förtjusande som en ljusbox med inbyggd LED. På en vit botten väljer du sen att skapa ord med svarta bokstäver och symboler som är utbytbara. Du väljer själv fritt hur du vill formulera dig och endast fantasin sätter gränser. Kanske ett citat eller ett meddelande, eller ett fint ordspråk att bära med sig. 120 svarta bokstäver och tecken ingår, självklart inklusive de svenska å, ä och ö. Måtten på ljusboxen är en A4 (30 X 22 X 5 cm) och har två hål på baksidan för enkel och snygg upphängning på väggen. Tack vare sitt smidiga format kan du självklart ställa den var som helst, som passar just din inredning.

När inredningen blir personlig

Eftersom du kan skapa dina egna citat gör lightbox verkligen din inredning personlig. Många gånger hittar man inredningsdetaljer som kanske innehåller fina budskap men inte är exakt så som du skulle vilja ha det. Men nu är det du själv som bestämmer hur din inredning ska se ut med hjälp av ljusboxen. Vem vill inte bestämma själv? Den kan förvandlas från vacker tavla till retro biografskylt eller tydlig informationsskylt. Den drivs av batterier eller USB-sladd. Både ljusboxen, bokstäverna och tecknen är gjorda i högkvalitativ plast. Både smidigt och lättstädat. Väck känslor och tankar med ett belyst konstverk för allas beundrande ögon. Konstnären är du.

En effektfull mysbelysning

Lightbox är verkligen en effektfull mysbelysning men även perfekt för bröllopet eller kalaset. Vill du helst använda den medföljande USB-sladden så köp till en adapter för vägguttaget. Eller så laddar du den med batterier och gör den superlätt och smidig att ta med för att sprida just den känsla du önskar.Du beställer den enkelt hos oss. Sleepo har självklart fri frakt, fri retur, öppet köp i 14 dagar, prisgaranti och snabba leveranser.