icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Behold Taklampa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Hübsch

Hübsch Behold Taklampa


1 599 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Mer från: Inredning Lampor Nyheter

Behold, från Hübsch, uppvisar spännande design på ett stilrent och minimalistiskt sätt. Lampan består av två stycken armar som böjer sig i vardera riktning. Behold har en iögonfallande look som består av en läcker form samt en chic kontrast mellan lampans svartlackerade metallkropp och kupornas underbara opalvita glas. 


Ljuskälla medföljer ej. 

Varumärke Hübsch
Färg Svart
Material Glas, Järn
Storlek Diameter x Höjd: 74 x 43 cm
Ljuskälla E14 Max 15W
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.