icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hallbergs Elsa Lampskärm Petrol har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Hallbergs

Hallbergs Elsa Lampskärm Petrol


399 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Elsa är elegant lampskärm från Hallbergs. Lampskärmen är gjord i en sammetskvalitet i en blå ton. Elsa har en vacker yta med en härlig textur som skapar en lyxig stil. Både Elsas övre och nedre kant är täckt med ett matchande kantband. 


Lampskärmen har en rund form som gradvis blir större längre ner på skärmen. Elsa är utrustad med ett Fast-fäste vilket betyder att du spänner ihop skärmen med lampans sockel. Du kan använda lampskärmen till bordslampor men den är också anpassad för takupphäng och är även vändbar. Elsa finns i två storlekar - 24 & 35.

 

Mått

24 - Ø(Bott/Topp) x H: 24/20 x 17 cm

35 - Ø(Bott/Topp) x H: 35/30 x 25 cm


Varumärke Hallbergs
Färg Blå
Material Sammet
Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.