icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hallbergs Bubbles Lampfot Grå Large har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Hallbergs

Hallbergs Bubbles Lampfot Grå Large


2 299 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Bubbles är en lampfot, från Hallbergs, som verkligen står ut ur mängden. Lampfoten har en grå färg som skiftar något över hela lampfoten samt en "bubblig" yta som sticker ut. Lampfotens utsida är glaserad vilket ger den ett glänsande uttryck. Bubbles är gjord i keramik och har en kromad lamphållare med en svart E27 sockel. Bubbles är i storleken Large och har ett riktigt imponerande utseende som fångar uppmärksamhet i varje rum. En textilsladd medföljer. 


Bubbles finns även i storleken Small. 


Var god notera att ljuskälla och skärm medföljer ej. 

Varumärke Hallbergs
Färg Grå
Material Keramik
Storlek (HxØ): 49 x 23 cm
Ljuskälla E27 Max 40W
Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.