icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Wood Bordslampa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Wood Bordslampa


1 049 kr

Rek pris: 1 199 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Inredning Lampor Nyheter

Wood är en stilfull bordslampa från Bloomingville. Lampans fot är gjord i ek vilket skapar en naturlig känsla och en look som lätt kombineras med andra inredningsdetaljer. Woods skärm är tillverkad i vit PVC och har en plisserad yta. Lampan stängs enkelt av och på med sitt nätta dragsnöre i svart textil och mässingsfärgad detalj.


Lampan kommer med en 180 cm svart anslutningskabel klädd i textil. Wood är kompatibel med alla energi klasser, har en E27 sockel och är anpassad för LED eller energisparande ljuskällor. Lampan bör ej användas utomhus eller i våtrum. Lampan är CE-märkt vilket betyder att konstruktionen följer EUs direktiv. 


Var god notera att ljuskälla medföljer ej.

Varumärke Bloomingville
Färg Ek
Material Ek
Storlek Skärm (Ø): 30 cm. Sladd (L): 180 cm
Ljuskälla E27 Max 40W
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.