icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Earth Kruka 26cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Earth Kruka 26cm


279 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

 

En härligt rustik kruka från House Doctor! Earth har en utsökt textur och underbar skiftande färg. Det blir riktigt snyggt att mixa och matcha Earth med andra krukor i olika neutrala toner och solida material så som stål och järn. 


Earth passar allra bäst ihop med sköna gröna plantor som kompleterar krukans rustika utseende. Gjord i stengods, Earths stabila yta består av en svart bas med tjusiga röd-bruna element som kikar fram. 


Mått (ØxH): 26 x 13 cm 

Varumärke House Doctor
Färg Brun, Röd, Svart
Material Stengods
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.