icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

DBKD Pure Kruka Mole XL har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
DBKD

DBKD Pure Kruka Mole XL


1 269 kr

Rek pris: 1 499 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:
Mer från: Inredning Nyheter Krukor

Denna stilrena kruka i svart från DBKD's Pure-serie finns nu i den generösa storleken XL. Med en minialistisk design och lyxig matt yta, passar krukan utan tvekan in i en majoritet av inredningsstilar. Perfekt för de där lite större växterna och en snygg touch till ditt hem!


Mått (HxØ): 38 x 42 cm.

Varumärke DBKD
Färg Beige
Material Porslin

 

Miljöbilden visar färgen svart. 

DBKD

DBKD Sweden grundades 2012 av Karin Dahlin. Företagsnamnet och varumärket DBKD betyder Design by Karin Dahlin, namnet är därmed en kort beskrivning av företaget och vad vi erbjuder våra kunder. Redan 2007 startades resan genom Karins kortproduktion för floristbutiker, idén om krukförsäljning väcktes 2009.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.