icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Broste Copenhagen 3-pack Krukor Bubbles, Mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen 3-pack Krukor Bubbles, Mässing


709 kr

Rek pris: 1 179 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

3-pack krukor från Broste Copenhagen. Krukorna har en bubblig yta och är tillverkade i rostfritt stål med mässingsfinish.


Mått: 

Liten: Ø 10,5 cm, höjd 11,5 cm.


Mellan: Ø 14 cm, höjd 13,5 cm. 


Stor: Ø 16 cm, höjd 17 cm.

Varumärke Broste Copenhagen
Färg Mässing
Material Rostfritt stål

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.