icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Tiffany Ljusstake 3-pack - Blå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu:
20% rabatt på allt från Hübsch!
Gäller t.o.m 28 jan.

Hübsch

Hübsch Tiffany Ljusstake 3-pack - Blå


296 kr

Rek pris: 370 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Tiffany är en 3-pack stämningsfulla ljusstakar från Hübsch. Ljusstakarna kommer i tre olika storlekar och används både vackert tillsammans och var för sig. Gjorda helt i transparent glas med en blå färg som skiftar i nyans. Introducera en subtil färgklick med Tiffany!


Small (ØxH): 8 x 14 cm

Medium (ØxH): 8 x 18 cm

Large (ØxH): 8 x 24 cm

Varumärke Hübsch
Färg Blå
Material Glas
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.