icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Sense Väggljusstake Spegel 30cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Hübsch

Hübsch Sense Väggljusstake Spegel 30cm


420 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Sense är en väggljusstake med spegel från Hübsch. Ljusstaken har en helt svart yta med svartlackerad metall som har matchats snyggt med ett svarttonat spegelglas. Sense hänger fint på väggen och när ljus är tända i ljusstaken så dansar lågorna vackert i det mörka glaset. Sense kombineras gärna med ett enkelt kronljus i vitt då det skapar en härlig kontrast. 

 

 Mått (BxDxH): 11 x 2 x 30 cm

Varumärke Hübsch
Färg Svart
Material Glas, Metall
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.