icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Rose Ljusstake 2-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Hübsch

Hübsch Rose Ljusstake 2-pack


550 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Rose är en 2-pack ljusstakar från Hübsch. Ljusstakarna kommer i två olika former och används både vackert tillsammans och var för sig. Gjorda helt i transparent glas med en rosa samt en rökigton, skapar Rose en subtil färgklick. Ljusstakarna är avsedda för kronljus. Med skarpa kanter och ett snyggt utseende, är Rose två nätta men iögonfallande ljusstakar. 

 

Rök (BxDxH): 6 x 6 x 4 cm

Rosa (ØxH): 6 x 4 cm

 

Varumärke Hübsch
Färg Rosa
Material Glas
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.