icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Plus Bordslampa Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Hübsch

Hübsch Plus Bordslampa Vit


1 200 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:
Mer från: Inredning Lampor Nyheter

Plus är en enkel bordslampa från Hübsch i vitlackerad metall. Lampan har en lutande kropp som har kombinerats med ett rundat lamphuvud. Lampskärmens insida har även en vit färg för att kunna skapa ett optimalt sken. Plus blir den perfekta lampan på skrivbordet!

 

Plus har en 200 cm lång sladd i vit textil. Lampan har en E14 sockel som är anpassad för max 25W. Brytaren sitter på sladden.


Var god notera att ljuskälla ingår ej. 


 

 


Varumärke Hübsch
Färg Vit
Material Metall
Storlek (ØxH): 40 x 41 cm
Ljuskälla E14 Max 25W
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.