icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Mix Golvlampa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Hübsch

Hübsch Mix Golvlampa


1 700 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Inredning Lampor Nyheter

Mix är en stilfull golvlampa från Hübsch. Lampan mixar en modern stil med en härlig retro känsla. Mix är gjord i metall med en svartlackerad yta och vackra mässingsfärgade detaljer. Lampskärmens insida har dock en vit färg för att kunna skapa ett optimalt sken. 

 

Mix har en 150 cm lång sladd i svart textil. Lampan har en E27 sockel som är anpassad för max 60W. Brytaren sitter på sladden.


Var god notera att ljuskälla ingår ej. 

Varumärke Hübsch
Färg Mässing, Svart
Material Metall
Storlek (BxDxH): 25 x 36 x 140 cm
Ljuskälla E14 Max 40W
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.