icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Honey Vas 16cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Hübsch

Hübsch Honey Vas 16cm


385 kr

Rek pris: 550 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Inredning Nyheter Rea

Honey är en vacker glasvas från Hübsch. Vasen har flera intressanta former som är gjorda helt i glas. Honey består av en bärande kropp i klart glas med en öppen botten samt en gul, rundad blomhållare som påminner om en droppe honung. Kombinera vasen med vackra blommor i olika färger och sorter. Honey blir den perfekta vasen för blomsterarrangemanget! 

 

Mått (ØxH): 20 x 16 cm

Varumärke Hübsch
Färg Gul
Material Glas
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.