House Doctor Walls Spegel Oval Klar 100cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Walls Spegel Oval Klar 100cm


1 399 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

Walls är stilren oval spegel från danska House Doctor. Spegeln har en minimalistisk design och mjuka former som lätt smälter in med resten av hemmets inredning. Spegeln är gjord med en klar finish i glaset vilket ger en exklusiv och stilren look. Baksidan är gjord i MDF. Häng den på väggen, ensam eller tillsammans med andra speglar.


Tack vare designen är spegeln både en praktisk och snygg inredningsdetalj som passar lika bra i hemmets alla rum. Du kan välja om du vill hänga Wall vertikalt eller horisontellt. Denna spegel kan användas i badrum.

 

Mått (BxH): 50 x 100 cm


Spegeln finns även i följande mått:

70 x 150 cm & 35 x 70 cm

 

Varumärke House Doctor
Färg Transparent
Material Glas
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.