House Doctor Vig Krukor Låg Grå 2-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Vig Krukor Låg Grå 2-pack


549 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Vig krukor från House Doctor. Krukorna är gjorda av järn vilket ger ett unikt och vackert uttryck. Den grå färgen framhäver dina gröna växter och passar in i de flesta inredningar, särskilt utomhus på balkongen eller terassen. Levereras i 2-pack i en mindre och en större storlek. 

Mått liten HxØ: 15 x22 cm Mått stor HxØ: 18x30cm

Finns även i en högre modell.


Varumärke House Doctor
Färg Svart
Material Metall
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.