House Doctor Utla Vas 30cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
House Doctor

House Doctor Utla Vas 30cm


799 kr

Rek pris: 999 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Utla är en stilfull vas från House Doctor. Vasen är gjord i glas med bruna och svarta toner. Utla har en räfflad yta med härlig struktur och glansig yta. Utla är den perfekta detaljen i fönstret tillsammans med en växt. Kombinationen av de brunsvarta nyanserna och den gröna färgen från växten ger rummet ett mysigt och fridfullt utseende. Låt den stå ensam eller tillsammans med vaser i andra former, färger och storlekar för att skapa ett personligt utseende.

 

Mått (ØxH): 16.7 x 30 cm


Utla finns även som kruka i storlekarna S & M

Varumärke House Doctor
Färg Brun, Svart
Material Glas
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.