icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Utla Kruka 14cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Utla Kruka 14cm


399 kr

Rek pris: 499 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Utla är en stilfull kruka från House Doctor. Krukan är gjord i glas med bruna och svarta toner. Utla har en räfflad yta med härlig struktur och glansig yta. Utla är den perfekta detaljen i fönstret tillsammans med en växt. Kombinationen av de brunsvarta nyanserna och den gröna färgen från växten ger rummet ett mysigt och fridfullt utseende. Låt den stå ensam eller tillsammans med krukor i andra former, färger och storlekar för att skapa ett personligt utseende.


Mått (ØxH): 14 x 14 cm


Utla finns även i storleken M & som vas

Varumärke House Doctor
Färg Brun, Svart
Material Glas
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.