House Doctor Suede Förvaringsask Grey 2-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Suede Förvaringsask Grey 2-pack


519 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Mer från: Inredning House Doctor

  • Klädd i lyxig mocka

  • Sagolik textur

  • Vacker 2-pack förvaring med stilren färg
Varumärke House Doctor
Färg Grå
Material MDF

 

Förvara dina småprylar och andra saker utan plats, i dessa förvaringsaskar från House Doctor. Suede består av två askar i en liten och en stor storlek som kommer i 2-pack. Det blir riktigt snyggt att stapla askarna ovanpå varandra för en casual men ändå elegant look. 


Suede passar perfekt för smycken och accessoarer, men kan även användas för att förvara välbehövda prylar i kontor, hall och vardagsrum - du bestämmer!


Den gråa färgen skänker en stilrenhet till sin omgivning och tillsammans med Suedes magiska mockaklädsel - är dessa askar både praktiska och ljuvliga att se på. 


Mått Small (LxBxH): 15 x 9 x 7 cm

Mått Large (LxBxH): 20 x 12 x 9 cm


House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.